Aktualno

ABONMA KOMEDIJA

Spoštovani, pripravljamo 16. sezono ABONMA KOMEDIJA 2024/25. Že danes lahko rezervirate svojo abonmajsko vstopnico na tel. št. 051 419 187 (Darko Žunko) in si tako zagotovite sedež v dvorani Zinke Zorko Hrama kulture Arnolda Tovornika  v Selnici ob Dravi. Potrudili se bomo, da si boste lahko ogledali kvalitetne komedije. Hvala za zaupanje. Se vidimo!

Folklorni večer po selniško

Beseda »folklora« pomeni znanje ljudstva. Folklorniki FS Pavza vam želimo prikazati, da je to znanje pri nas zelo bogato. Skupaj z gostujočimi folklornimi skupinami vas bomo popeljali v svet ljudskih plesov, pesmi, šeg in navad. Vljudno vabljeni na prvi folklorni večer po selniško.  Prost vstop.

LETNI KONCERT KD PAVZA

Vljudno vabljeni na letni koncert v soboto, 20. aprila 2024, ob 19:00 v Dvorani Zinke Zorko v Hramu kulture Arnolda Tovornika.

SELNIŠKI PUST 2024

V soboto, 10.2.2024, vas KD PAVZA vabi na veselo pustovanje. Zbor mask bo na Slovenskem trgu pred občinsko zgradbo. Ob 14. uri bo povorka z maskami krenila po selniških ulicah, vse do šolskega igrišča, kjer bo kratka predstavitev mask ter razglasitev in podelitev nagrad najboljšim maskam. Vabljeni na veselo pustovanje!

Obisk Miklavža

Vljudno vabljeni, da se nam 5. decembra ob 18. uri pridružite v Hramu kulture. Miklavž bo za vse otroke pripravil tudi manjša presenečenja.

Črna komedija TRI SESTRE

Vabljeni na črno komedijo z naslovom Tri sestre v izvedbi dramske sekcije KD Pavza. Komedija prikazuje profesorja ruščine, ki je fanatičen ljubitelj Čehova in ima zato poleg češnjevega vrta tudi tri hčere, poimenovane po treh sestrah (Olga, Irina in Maša). Na svoji zlati poroki jih starši šokirajo z napovedjo sporazumne razveze.

15. ABONMA KOMEDIJA

Abonmajske karte se bodo začele prodajati v ponedeljek 04.09.2023. Cena ABONMA KOMEDIJA je 30 eur.Abonmajska karte lahko kupite v pisarni TIC v Hramu kulture Arnolda Tovornika, vsak ponedeljek, torekin četrtek od 12.00 do 15.00 in v sredo med 12.00 in 17.00, ter uro pred predstavo.

Večer dalmatinskih pesmi 2023

V soboto, 27.5.2023 ob 19:00 vabljeni v Veliko dvorano (Dvorana Zinke Zorko) Hrama kulture Arnolda Tovornika na VEČER DALMATINSKIH PESMI Obrtniškega pevskega zbora KD PAVZA z gosti – Klapa Semikanta.

Valentinov koncert

Pevci KD PAVZE vam skupaj z gosti glasbene skupine GEMAJ in ženskim pevskim zborom KUD Arnolda Tovornika pripravljamo popolno darilo v obliki koncerta za vašo najdražjo – najdražjega. Vljudno vabljeni v veliko dvorano Hrama Arnolda Tovornika v nedeljo, 12.2.2023 ob 18:00. Cena vstopnic je 8 €, več info Rudi Vavh (031670907)

Prešeren z Julijo v Selnici

V Selnici ob Dravi nas bo spet obiskal France Prešeren z Julijo. Vabimo vas da se 8. februarja 2023 po kosilu (med 14. in 17. uro) odpravite na sprehod, oba lepo pozdravite in ju razveselite z deklamacijo izbrane pesmi. Na zaključku v Hramu bo sodeloval tudi vsestranski umetnik in gledališki igralec Roman Končar!